Industriele schoonmaak

Het schoonmaken van keukens vraagt om een gedegen en professionele werkwijze. Hygiëne is immers letterlijk van levensbelang voor de vleesverwerkende industrie, bakkerijen en keukens!

CRI Alem is de betrouwbare partner bij de volledige laagfrequente diepreiniging en desinfectie van professionele voedingsmiddelen en (instellings)keukens. Wij garanderen u een bijzonder intensief schoonmaakprogramma, dat voldoet aan de strengste eisen. Alle moeilijk bereikbare plaatsen worden met speciale machines en methodes volledig ontdaan van vet en vuil.

kauwgom- en straatvuilverwijdering

In publieke buitenruimten zoals winkelcentra, binnensteden, stations, stadions en toeristische attracties vormt vervuiling door kauwgom een bron van ergernis. Ook het intensieve gebruik en verontreiniging door verkeer en etensafval zorgen voor vervuiling van het plaveisel. Het gevolg? Een grauw ogende bestrating, die schuil gaat onder een vettige laag vuil.
CRI Alem beschikt over een zeer wendbare reinigingsunit waarmee kauwgom en vervuiling volledig verdwijnen.

Snel en vakkundig, op iedere locatie en met een minimum aan overlast. Het resultaat van deze totaal nieuwe manier van straatonderhoud is een schone en aantrekkelijke straat!